God kundeservice er essensielt i enhver bedrift. Uten kundene er tross alt ikke bedriften verdt noe som helst. Mange bedrifter sliter med å håndtere flere ulike plattformer for kommunikasjon parallelt.

Tilgjengelighet og plattformer

For at kundene dine skal oppleve at du leverer god kundeservice, må du være tilgjengelig. Umiddelbart tenker du kanskje på åpningstid, men tilgjengelighet er mye mer enn bare det. Det handler også om at kundene kan kontakte deg på ulike plattformer.

I dag forventes det at du kan nås både på telefon, e-post, chat, sosiale medier og lignende. Det kan være utfordrende å ha oversikt over alle plattformene. Ikke minst, levere svar innen kort tid. Heldigvis finnes det i dag verktøy som kan hjelpe deg med nettopp dette.

Verktøy for enkel kundeservice

Med hjelp fra verktøy for kundeservice slipper du å sjekke flere ulike nettsider og plattformer for å svare kundene dine. Det finnes nemlig verktøy som samler alle kundehenvendelser fra ulike plattformer på ett sted. På den måten får du alt samlet og sortert etter når henvendelsen ble mottatt.

Kundo er et eksempel på et verktøy som hjelper deg å digitalisere og effektivisere kundeservicen i din bedrift. Det kan spare deg for mye tid, samtidig som kundene opplever en bedre kundeservice!