Trenger du behandling og en kompetent kiropraktor som tar deg på alvor? Klinikk for Alle finner riktig behandlingsform for deg og dine plager.

Mange sliter med forskjellige plager knytt til for eksempel rygg, nakke, muskel og skjelett. Å ha dårlig funksjon i kroppens muskler og ledd kan være utfordrende og påvirke hverdagen på mange måter, også utover smerte.

Behandling

En kiropraktor undersøker, vurderer og behandler plager som er relatert til muskler og skjelett. Du bør oppsøke kiropraktor dersom du har smerter i muskler og ledd, og sliter med bevegelsen. Det gjelder også hvis du sliter med hodepine og svimmelhet. Plagene kan være lokalisert hvor som helst i kroppen, men ofte behandler kiropraktorer plager i nakke, rygg og bekken.

En kiropraktor har en grundig utdannelse. Det er en profesjon som har bred kompetanse innenfor behandling av muskel og skjelett. Behandlingen hos kiropraktor har som mål å gjenopprette den normale funksjonen i kroppen. Dette utføres skånsomt og skal ikke være smertefullt.

Pasientveiledning

En viktig del av behandlingen til pasienten er kunnskapsformidling. Gjennom informasjonsdeling blir plagene ufarliggjort og bidrar til målrettet behandling. Samtidig vil en kiropraktor kunne gi veiledning og råd som kan gi pasienten økt forståelse av egne plager. Etter din første kiropraktiske behandling vil prosessen mot en friskere hverdag ha startet.