Raske biler, brølet fra motorer og vibrasjonen i tribunene når Formel -bilene kjører forbi i over 300 km/t. Det er lite som topper dette når Formel 1 er din største lidenskap. Du trenger ikke reise langt for å kunne oppleve denne følelsen av adrenalin og finne noe interessant å oppleve samtidig.

England og Silverstone

Silverstone Circuit ligger kun to timer med bil unna London, og kun én time fra byer som Leicester og Birmingham. Er du glad i storbyen og ønsker å kombinere en storbyferie med Formel 1, er British GP noe å få med seg.

Banen er lagt på tomten til en gammel flybase, og tidligere ble racet gjennomført på flystripen. I dag foregår løpet på baner lagt rundt flystripen. Løpet byr på god underholdning og stemning, selv med et typisk britisk gråvær.

Sol og varme i Monaco

Circuit de Monaco og Formel 1 racing er bare én av flere grunner til å besøke Monaco. Landet byr på mye spennende innen kultur og mat, som kombinert med fart og spenning fra racerbanen gir en uforglemmelig ferietur.

Smak på eksklusiv sjokolade, ta en fottur i byen uten biler eller slapp av på én av landets mange strender. Det finnes utallige måter å lade batteriene før du overværer Monaco GP live.