Apple Watch har vært en del av hverdagen til mange av oss i en del år nå. Det kommer mer og mer tilbehør til den, og det føles som en nødvendighet å endre noe ved den fra den standardiserte versjonen du får kjøpt i butikken. Er det da noe tilbehør som er bedre enn annet?

Enklere lading

En ladeplate som kan lade både iPhone og Apple Watch samtidig er praktisk, og kan regnes som en nødvendighet å investere i. Det gjør det enklere å huske å ha med en mulighet for å lade, nettopp fordi du slipper å ha med mange forskjellige ledninger. Det er vel ingen av oss som ikke har glemt ladekabler opptil flere ganger.

 

Beskytt skjermen

Et kjent problem er at skjermen enten får riper eller at den knuser. Her er en test som viser deksler og glass som kan være utenpå din Apple Watch. Det er en enkel og liten investering i å holde klokka fin og brukbar så lenge som mulig.

Hvor er tilbehøret

Les mer her og bestill det tilbehøret som du tilbehøret du trenger. Her finner du også forskjellige reimer i mange størrelser, og annet som kan passe deg og din livsstil.