Av og til kan man få lyst til å gjøre noe annet enn å dra på charterferie. Hva med å dra på en sportsreise? Det finnes mange aktører som hjelper til med å planlegge og organisere reisen, og man kan selv velge hvordan man ønsker å legge opp turen. Man kan ta med seg kompisene, tippelaget, venninnegjengen eller laget sitt og hoppe på et fly til Storbritannia og nyte en langhelg spekket med fotballkamper, kos, shopping og mye annet. Man kan også besøke noen av de kjente museene eller se en musikal. Alt dette toppes selvfølgelig når favorittlaget spiller i Premier League live!

Opplev Premier League live

Om man ønsker å få en uforglemmelig opplevelse, er en tur til England og Premier League nesten obligatorisk. For fotballinteresserte er dette virkelig noe å få med seg! Via Go Sport Travel kan du bestille en fotballreise, og få en fantastisk opplevelse der du ser Premier League live. Få hjelp til å planlegge både billetter, reise og opphold – helt enkelt. Få ting slår følelsen av å se favorittlaget spille live. Husk også å ta med supporterutstyr som skjerf og trøye, slik at du blir en del av det store fellesskapet av supportere. Du finner supporterutstyr på mange nettbutikker, eller du kan kjøpe det i Storbritannia.

Husk dette før avreise!

I Storbritannia er det ofte regnvær og kjølig, og klimaet kan minne om det vi har i Norge. Skal man på sportsreise til England, pakker man derfor ikke for å ligge på stranden! Husk gode sko og yttertøy siden fotballkampen er utendørs. Husk også å pakke viktige ting som pass, mobil, lader og lommebok. Sjekk gjerne ut Nettavisen.no sin sjekkliste for ferieturen. Også Dinside.no har en praktisk oversikt over hva du må huske å ta med på ferie. Når alt er pakket og klart, er det bare å se fram til en opplevelse du vil huske i mange år fremover!