Er du på jakt etter ny mobiltelefon eller er av den typen som alltid må ha den nyeste modellen? Her er en guide over årets nye modeller i 2016 fra flaggskipene Samsung og Apple, men også er par andre gode merkenavn som står klare for lansering av nye og spennende modeller. Det blir uten tvil et spennende mobil-år!

iPhone

iPhone 7

Det har lenge ligget i kortene at Apple snart kommer til å lansere iPhone 7, i både en standard modell og en utvidet S-modell, akkurat slik vi kjenner både fra iPhone 5 og 6 modellen. Ryktene vil ha det til at iPhone 7 blir sluppet i september 2016 og at modellen vil være noe mer avrundet i kantene, noe vi kanskje kjenner igjen fra Samsung-modellene det siste året. Det blir uansett veldig spennende før lanseringen av den nye modellen.

Samsung-Phone

Samsung Galaxy S7

En modell som har vært på markedet en stund er Samsung Galaxy S7. Er dette den beste mobiltelefonen som noensinne er gitt ut? Mange mener det, men telefonen har også sine kritikere. Uansett, hvis du er fornøyd med Samsung fra før og vurderer ny telefon denne sommeren, så er dette et godt alternativ. Vil du være klar for sommer OL i Rio de Janeiro og fotball EM, bør du vite at norske spillere er privilegert av Mobilbet, som vil gi deg den beste oddsen på din favorittsport rett på mobilen denne sommeren.

Andre modeller

Det har uten tvil vært et spennende år for teknologien og det er også morsomt å høre rykter om at vi kan forvente en ny modell av Google Nexus også i løpet av høsten. Det er Huawei som står bak, og denne gangen er det batterikapasiteten som skal være unik. En telefon som har tatt USA med storm er LG G5, som har en helt unik skjerm.