Det er mye som skjer på skifronten i Norge om dagen. Vi er midt i en spennende sesong med mange, gode idrettsutøvere som har fantastiske muligheter for å hente hjem medaljer og premier. Norge har allerede hatt fantastiske prestasjoner i langrenn, alpint og hopp – og det er fremdeles god tid igjen av sesongen.

Espen E / Shutterstock.com
Espen E / Shutterstock.com

Kjetil Jansrud og Henrik Kristoffersen er Norges store håp innen alpint etter at Aksel Lund Svindal ble skadet i januar. Han er ute resten av sesongen, men Jansrud og Kristoffersen er på plass for å briljere. Jansrud har nylig vunnet et utforrenn i Sør-Korea – i den samme bakken hvor det skal kjøres OL i 2018. Kristoffersen er Norges største talent innen slalåm og har herjet i verdenscupen i vinter. Han har vunnet hele seks slalåmrenn – bare i vinter.

I langrenn var Norge den desidert beste nasjonen under årets Tour de Ski. Sammenlagt på herresiden var Martin Johnsrud Sundby den beste, tett etterfulgt av Finn Hågen Krogh og Petter Northug på fjerdeplass. Norge hadde også sjette-, syvende-, åttende-, tiende- og femtendeplass på sammenlagtlisten for gutta. Jentene klarte å få hjem en tredobbelt norsk med Therese Johaug på førsteplass, Ingvild Flugstad Østberg på andre og Heidi Weng på tredje.