Året som gikk var et virkelig stort år innen sport for Norge. I løpet av 2015 var det en rekke store nyheter som preget mediene og deretter store prestasjoner av våre beste idrettsutøvere. Det har også skjedd mye internasjonalt, særlig innen fotball som har vært rystet av korrupsjonsskandaler i FIFA og den russiske dopingskandalen.

Her er imidlertid de største sakene i Norge i 2015:

Håndballjentenes gull i VM. Håndballjentene har vært verdens beste i mange år og har gull i alle mesterskap. I vinter klarte de det igjen og sikret sitt tredje VM-gull, og gjorde store overskrifter i hele den håndballinteresserte verden.

Marit Bjørgen hadde et godt år i 2015 med mange gull, en verdenscupseier og hun sto som vinneren av Tour de Ski. Likevel skapte Bjørgen mest overskrifter ved å kunngjøre at hun skulle bli mamma og måtte ta pause fra 2015–2016-sesongen.

Vi hadde alle store håp om å sende våre norske gutter til EM i fotball i 2016. Det var året når Norge skulle komme direkte med og vinne over alle i kvalifiseringen, men dessverre klarte ikke guttene dette. De tapte playoff-kampen mot Ungarn og får dessverre ikke mulighet til å spille i EM. Det ble likevel en av de største sportsnyhetene i 2015.